A Gemini oktató irodáról


Oktató és szolgáltató irodánk az általános és középiskolai, illetve az egyetemi oktatáshoz szervesen kapcsolódó kiegészítő tanulmányi programokat, nyári túratáborokat, erdei iskolákat, lovastábort, valamint elsősorban tanárkollégáknak – továbbképzés jelleggel – földrajzi, biogeográfiai, történelmi tanulmányi programokat szervez.

Kiemelt célunk, hogy a természetet megismertessük, megszerettessük a gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt. Ezért programjaink összeállításakor – a megszokott városnézések, kulturális látnivalók mellett – nagy hangsúlyt helyeztünk az egyedi, különösen védett természeti értékeink, kulturális örökségünk megismerésére az európaiság szellemében – mind határainkon belül, mind határainkon túl: nemzeti parkok, natúrparkok, az UNESCO Világörökség részét képező értékek szerepelnek programjainkban.

A tudás bővítését az ismeretek élményszerű megszerzésével igyekszünk megvalósítani, ezért rengeteg erdei séta, gyalogtúra, barlang-, szurdok- és magashegységi túra, kisvasutas utazás színesíti kirándulásainkat.

A programok szervezését és lebonyolítását fiatal egyetemi oktatók, földrajz szakos doktoranduszok és a legtehetségesebb negyed- és ötödéves földrajz, történelem, turizmus szakos hallgatók végzik, akik nemcsak szakmai tudásban emelkednek az átlag fölé, hanem gyerekcsoportok vezetésében is rendelkeznek pedagógiai tapasztalatokkal.

Reméljük, hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük!

Dr. Gyuricza László
kandidátus, egyetemi docens

eXTReMe Tracker